tűzoltókutya

2021.01.24. 18:18

Kimaxolja a nyugdíjas életet Brúnó, az ország leglustább tűzoltója

A salgótarjáni tűzoltóságon nevelkedett Brúnó százados, a lustaság bajnokává kikiáltott tűzoltókutya már új szolgálati helyen látja el feladatait, és jelenti: nagyon jól van.

Heol

Brúnó kutya, háttérben a somoskői várral

Forrás: Nógrádi MKI

Ahogy arról tavaly júniusban a Nool már beszámolt, az Egerben született és salgótarjáni tűzoltóságon nevelkedett Brúnó százados, a lustaság bajnokává kikiáltott tűzoltókutya visszavonult. Nyugdíjas napjairól a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közösségi oldalán adtak hírt.

" data-width="500" data-show-text="true">

">Így éli nyugdíjas napjait Brúnó 🐕

A tavaly visszavonult Brúnó százados új szolgálati helyéről jelenti, hogy nagyon jól...

Ahogy azt a Nógrád megyei hírportál írja, a labrador új szolgálati helyéről jelenti, hogy nagyon jól érzi magát továbbra is, leginkább a kedvenc szenvedélyének él: nagyokat szunyókál és tovább fejleszti horkolási technikáját. Csak az változik, hogy új otthonában éppen hol, milyen pózban végzi legkedvesebb tevékenységét.

A portálon írtak szerint azonban előfordul azért, hogy gazdái unszolására erőt vesz magán, és kirándulásra adja fejét. Ilyenkor még Nógrád megye magasabb pontjaira is felmerészkedik, szerencséjére a magaslati levegő úgy elnyomja, hogy hazatérve ismételten hobbijának hódolhat.

Brúnó kutya, háttérben a somoskői várral
Fotó: Nógrádi MKI

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában