MÁV

2021.01.18. 09:11

Meghosszabbodik a vonatok menetideje Füzesabony és Maklár között

Meghibásodott a biztosítóberendezés Füzesabony és Maklár között, ez okozza a menetrendváltozást.

Heol

Debrecen, 2019. június 3. Felszálló utasok. Már a XIX. század óta a hazai vasútforgalomban fontos szerepet játszó Szolnok - Debrecen - Nyíregyháza - Záhony vonalon ma is jelentõs utas és teherforgalom érinti a debreceni vasútállomást. MTVA/Bizományosi: Oláh Tibor *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.

Forrás: MTI / MTVA / Bizományosi

Fotó: Oláh Tibor

Füzesabony és Maklár között meghibásodott a biztosítóberendezés, a vonatok menetideje 20-25 perccel meghosszabbodik – számol be a Mávinform. Mint írják: a Füzesabonyból 7 óra 8 perckor és az Egerből 8 óra 26 perckor induló személyvonatok nem közlekedtek. Az utasok az Agria InterRégió vonatokkal utazhatnak.

" data-width="500" data-show-text="true">

">Füzesabony és Maklár között meghibásodott a biztosítóberendezés, a vonatok menetideje 20-25 perccel meghosszabbodik. A...

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában