Civil Támogatók

2021.02.07. 20:04

Rangos elismerésben részesült az egri Govinda étterem

Az Év Civil Támogatója díjat ítélték oda Egerben a Govinda étteremnek.

Heol

Forrás: Facebook

Fotó: Ételt az Életért Alapítvány

Karitatív tevékenységéért, az Év Civil Támogatója díjat ítélték oda Egerben a Govinda étteremnek, a város civil szervezeteinek vezetői – számol be közösségi oldalán az Ételt az Életért Alapítvány. Mint megtudtuk: a díjat egy hangulatos online eseményen adtak át a napokban.

" data-width="500" data-show-text="true">

">Karitatív tevékenységéért, az Év Civil Támogatója díjat ítélték oda Egerben a Govinda étteremnek, a város civil...

A Govinda étterem egyébként eleinte a Krisna-hívő szerzetesek étkeztetésére jött létre a '90-es években, ám a minőségi vegetáriánus ételeknek hamar híre ment a városban és – a nagyközönség kérésének eleget téve, – számukra is elérhetővé vált. A vállalkozás jelentős szociális tevékenységet is végez, hiszen az étteremben kínált ételek elkészítése előtt naponta 650 adag egytálételt főznek az Ételt az Életért Alapítvány megbízásából, amit a rászorulók között osztanak szét. Éves szinten több millió forint értékű adománnyal és önköltségi áron biztosított szolgáltatásokkal segítik a civil szférát és a nélkülözőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában