rászorulóknak főztek

2021.03.22. 08:49

100 adag meleg ételt osztottak szét a rászorulóknak Egerben

A Hotel Eger & Park is csatlakozott a Főzzünk együtt a rászorulóknak! akcióhoz. A HotelHero szállodák és éttermek kezdeményezése eredményeképp vasárnap összesen 1200 rászoruló juthatott meleg ételhez.

M. H.

Kosik Mária veszi át a hotelben rászorulóknak készített ételt

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Berán Dániel

Az egri étteremben száz adag paprikás pulykatokányt készítettek tésztával és csalamádéval. ­Harmati Judit szállodaigazgató elmondta, segíteni kívántak, illetve ez egyfajta felhívás is.

– A koronavírus a szakmánkat érintette talán a leginkább. Odafigyelve elesett társainkra megmutatjuk, hogy nálunk is sok rászoruló van – tette hozzá. Mint közölte, örömmel csatlakoztak az akcióhoz.

Kosik Mária veszi át a hotelben rászorulóknak készített ételt
Fotó: Berán Dániel / Heves Megyei Hírlap

Az ételt a Magyar Vöröskereszt (MK) szállította el. Kosik Mária, az MK Heves Megyei Szervezetének ­területi koordinátora hozzátette, nagy segítség az adomány.

– Az ennivalót többnyire egyedülálló kisnyugdíjasoknak visszük, s van néhány nagycsaládos, aki kap a pulykatokányból. Házhoz szállítjuk, amire még nem volt példa. Sok adomány is érkezett, ezeket már kiosztottuk – részletezte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában