adomány

2021.03.29. 12:58

A vállalkozók is segítik az egri kórházi dolgozókat

A Vállalkozók a Városért Egyesület segítséget szeretne nyújtani a covid ellátásban dolgozó kórházi munkatársaknak és a napi folyadékpótlásra gyümölcsleveket, ásványvizeket szállítanak folyamatosan a Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézetbe.

M. H.

Az első adományt hétfőn délelőtt adták át. Bódi Zsolt, az egylet alelnöke elmondta, 654 palack ásványvizet, több tíz kilogramm gyümölcsöt, és egy kávégépet vittek kávéval a dolgozóknak.

– Mindezt azért, hogy a mindennapi munkájukat megkönnyítsük, s egyben megköszönjük azt, amit tesznek értünk, s embertársainkért. Úgy tervezzük, hogy minden héten lesz ennek utánpótlása – tette hozzá.

Dr. Vácity József, a kórház igazgatója elmondta, a munkatársai éjjel-nappal azon dolgoznak, hogy a betegek minél előbb meggyógyulhassanak. Mint mondta, természetesen örül a felajánlásnak, s annak, hogy az egri vállalkozók ily módon fejezik ki hálájukat. A kávégép helyét már meg is találták, az oltópontra kerül majd, az adományt pedig az osztályok között osztják szét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában