felháborító

2021.03.19. 14:52

Így reagált Bodrogi Gyula a rémhírterjesztők álhírére

A pélyi születésű művésznő a napokban kórházba került, több internetes felülten pedig felröppent a hír, miszerint elhunyt. Volt férje is reagált az álhírek terjesztőinek.

Heol

Budapest, 2019. mrcius 6. Bodrogi Gyula, a Nemzet Sznsze cmmel kitntetett, Kossuth- s ktszeres Jszai Mari-djas sznmvsz, rendez, rdemes s kivl mvsz, a Halhatatlanok Trsulatnak rks tagja, Voith gi sznszn frje a Hogy volt?! cm tv-msor felvteln, az MTVA Kunigunda utcai gyrtbzisnak SZOP stdijban. A msorban a meghvott vendgek Voith gi Jszai Mari-djas sznszn, rendez, rdemes mvsz plyjt, munkssgt idzik fel. MTVA Fot: Zih Zsolt

Forrás: MTVA

Fotó: Zih Zsolt

Mint arról már korábban beszámoltunk portálunkon, a pélyi születésű Törőcsik Marit a napokban hőemelkedés miatt kórházba szállították. Később volt férje, Bodrogi Gyula megerősítette, hogy a Kossuth-, és Jászai Mari-díjas színésznő állapota kielégítő.

Ennek ellenére az interneten felröppent a hír, miszerint a színésznő elhunyt. Mi magunk is láttunk olyan, azóta törölt Facebook-posztot egy több ezer követővel rendelkező oldalon, amely állította, hogy a Nemzet Színésze 17-én kora délután elhunyt.

A hazugságot számtalan rajongó és néhány híresség is elhitte, akik a közösségi oldalaikon búcsúztak a színésznőtől, az efféle bejegyzések azonban néhány percen belül lekerültek, a színésznő unokája, Járai Máté ugyanis cáfolta a híreszteléseket – írja a Metropol.

A portálnak nyilatkozott a művésznő volt férje Bodrogi Gyula, aki reméli, hogy volt felesége hamar hazatérhet az otthonába, és mint annyiszor, most is jobban lesz.

– Úgy tudom, jobban van, rendszeresen érdeklődöm az állapota felől. Nagyon remélem, hogy Mari valóban hamarosan hazatérhet a kórházból, és ezt is legyőzi, mint eddig minden betegséget. Nem szabad elhinni az ilyen álhíreket! Felháborítónak tartom, hogy vannak, akik képesek ilyesmivel viccelődni – fogalmazott a színészlegenda.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában