sajtótájékoztató

2021.03.12. 11:46

Kiderült, ki lesz a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselő jelöltje Heves megyében

Dócs Dávid a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke Egerben, a Dobó István téren bemutatta pártja országgyűlési képviselő jelöltjét Heves megye 1. számú egyéni választókerületében.

Sz. M. L.

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszár Márk

- Úgy gondolom, hogy dr. Pápai Ákos a Mi hazánk Mozgalom Heves Megyei Elnöke a legalkalmasabb jelölt. A jövőben nem csupán az egriek hanem az egész térség érdekeit képviselheti így. Szakmailag is alkalmas, hiszen ügyvéd, és tiszteletreméltó családi életét él, három gyermek édesapja – mondta Dócs Dávid.

- Országgyűlési képviselőként is úgy folytatnám munkámat, mint ahogy azt az egri közgyűlésben már láthatták. Nekem nem az a fontos, hogy egy adott javaslatot ki nyújt be. Hanem az, hogy az a javaslat a polgárok érdekeit szolgálja-e vagy sem – szögezte le dr. Pápai Ákos.

Elmondta, hogy feltétlenül szeretne foglalkozni a turizmus kérdésével, hiszen rengetegen élnek ebből a térségben, Felsőtárkánytól Poroszlóig. Emellett fontosnak tartja a közbiztonság erősítését a választókerületben és lehetőséget kell teremteni arra, hogy a fiatalok helyben maradhassanak. Hozzátette, azt kéri a választóktól, hogy ne az óriásplakátok mennyisége alapján döntsenek majd, hanem lépjenek kapcsolatba személyesen a jelöltekkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában