időjárás

2021.03.24. 07:57

Óvatosan a környéken! Ónos eső esik a Bükkben

Az északi tájakon havas eső is eshet, a szelet többfelé kísérhetik élénk, nyugaton, északnyugaton erős lökések.

Heol

Forrás: Shutterstock

Ma már jóval enyhébb reggelre ébredtünk, ami részben a felhősebb időnek is köszönhető – számolt be az Időkép. Mint írják: keleten több helyen esik az eső, de Borsodban havas eső, fagyott eső, a Bükkben ónos eső is kialakult. Felhívják a figyelmet, emiatt mindenki közlekedjen óvatosan a környéken!

" data-width="500" data-show-text="true">

">🌥 Ma már jóval enyhébb reggelre ébredtünk, ami részben a felhősebb időnek is köszönhető.

⚠️Keleten több helyen esik az...

Mint az Időkép arról beszámol: szerdán keleten, északkeleten sok napsütésre számíthatunk, máshol viszont gyakran erősen megnövekszik a felhőzet, és időnként elszórtan kisebb eső, egy-egy zápor is kialakulhat, kezdetben az északi tájakon havas eső is eshet. Az északias szelet többfelé kísérhetik élénk, nyugaton, északnyugaton erős lökések. Hajnalban mínusz 4 és plusz 4, délután 6 és 12 Celsius-fok között alakul a hőmérséklet.

Csütörtökön keleten, északkeleten hosszabb napos időszakokra van kilátás, máshol több felhő lesz az égen, de számottevő csapadék sehol sem várható. Veszít erejéből a szél, már csak néhol fordulhat elő egy-egy élénk északi-északnyugati széllökés. Enyhülés kezdődik, délután már 8-14 fok várható.

Pénteken változóan felhős-napos időre van kilátás, de egy-egy gyenge zápor csak elvétve fordulhat elő. Általában gyenge, mérsékelt marad a szél. A legmelegebb órákban 10-18 fokot mérhetünk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában