segítség

2021.04.14. 15:41

Ebéddel kedveskedtek az átányiak a hevesi mentőállomás dolgozóinak

A falu önkormányzata is csatlakozott ahhoz a kezdeményezéshez, mely során igyekeznek felajánlásokkal megköszönni a mentősök munkáját a vendéglátóhelyek, magánszemélyek.

B.R.

Mint ismeretes, feljelentést tett egy ismeretlen személy az Országos Mentőszolgálat egy dolgozója ellen, aki hamburgert vásárolni állt meg húsvétkor teljesített szolgálatában. Az átányi önkormányzat ennek apropóján úgy döntött, meleg étellel kedveskedik a hevesi mentőállomás dolgozóinak.

Szabó Sándorné alpolgármester adja át az ételt Besenyei Lajosnak és Lacházi Róbertnek Fotó: beküldött

– Az önkormányzat konyháján készült napi menüből ajánlottunk fel az aznap szolgálatban lévő mentősöknek – fogalmazott a településvezető. Jámbor Dénes polgármester elmondta, nyolc adag ételt vittek el szerdán a falu lakói nevében két helyszínre: hatot Hevesre, s kettőt a kiskörei oltóponton dolgozóknak.

Mint mondta, nem első alkalommal szeretnék kifejezni hálájukat a mentősöknek helytállásukért, decemberben karácsonyi csomaggal kedveskedtek nekik. – Nagy nyomás nehezedik rájuk, s ez az incidens példás összefogást eredményezett, megmutatva, hogy a jószándékú emberek másként gondolkodnak – vélekedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában