SZÍNÉSZLEGENDA

2021.04.14. 08:15

Hat hete kórházban: így van most Törőcsik Mari

A pletykák ellenére a háromszoros Kossuth-, kétszeres Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színművésznő nem beteg, de elővigyázatosságból bent tartják a kórházban.

Heol

Törőcsik Mari

Forrás: Metropol

Fotó: Markovics Gábor

Nem kevesebb, mint másfél hónapja ápolják kórházban Törőcsik Marit. A színésznőt hőemelkedéssel szállították a szombathelyi Markusovszky Kórházba velemi otthonából – emlékeztet a Metropol.

Mint írják: a színésznő állapotáról hetekig nem lehetett tudni semmit, majd többen megerősítették, hogy tüdőgyulladást kapott a legenda, hozzátéve, hogy nem a koronavírus támadta meg a szervezetét. Barátja, Jordán Tamás korábban elmondta, szerencsére nincs komoly baja a színésznőnek, sőt három hete úgy gondolta, húsvétra már haza is jöhet. Azóta lassan két hét telt el, ám a színésznő még mindig nem térhetett vissza otthonába.

" data-width="500" data-show-text="true">

">Jordán Tamás titokban látogatta meg a művésznőt #törőcsikmari #színészlegenda #jordántamás

Törőcsik Mari állapota változatlan, nincsen semmi baja, nincs tüdőgyulladás és a koronavírust sem kapta el. A járványra és a korára való tekintettel sokkal jobbnak látják orvosai, ha bent tartják a kórházban – árulta el Jordán Tamás.

Mint kiderült, azért nincsenek új hírek a művésznő állapotáról, mert a család nyugalmat szeretne és kérik, hogy senki ne terjesszen álhíreket a színésznő állapotáról.

– Annyit kértek, hogy mostantól hagyjuk Marikát gyógyulni és ne adjunk táptalajt a kétes híreknek és spekulációknak. Pár hete azt írták az interneten, Marika meghalt. Felháborító ez a sok valótlan butaság. Azt nem tudom én sem, hogy mikor engedik ki, remélem, minél hamarabb. Addig, ha lehet keresem, látogatom. Múltkor is nagyon örült, hogy bementem hozzá – tette hozzá Jordán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában