kitüntetés

2021.05.10. 13:51

Megyei elismerésben részesült a gyöngyösi kórház két dolgozója

Az Ápolók napja alkalmából a Heves megye egészségügyi szakdolgozója elismerésben részesült Horváth Katalin, a Bugát Pál Kórház belgyógyászatának főnővére és Mikolay István, a központi betegszállító szolgálat dolgozója, adta hírül az intézmény.

Sz. I.

Fotó: Czimer Tamas

Horváth Katalin harminchét éve dolgozik az egészségügyben, 2007 óta az aktív belgyógyászati osztály vezető ápolója. Munkáját lelkiismeretesen, szakmai elhivatottsággal végzi. Kiváló szervező, mely nemcsak a szakmai tevékenységében nyilvánul meg, hanem a közösségi feladatok ellátásában is. Munkabírása legendás, rátermettsége lehetővé teszi új feladatok befogadására, továbbadására.

Mikolay István, a központi betegszállító szolgálat dolgozója Fotó: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Mikolay István huszonöt éve a központi betegszállító szolgálat dolgozója. Feladatát precízen, szakmai alázattal látja el. A kollégáival kiváló a kapcsolatota. Szakmai fejlődését mutatja, hogy betegkísérő iskolát végzett. Munkája során közvetlen kapcsolatot alakít ki mind a betegekkel, mind a társosztályok dolgozóival. A Covid ellátás ideje alatt is kimagasló teljesítményt nyújtott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában