Járványügyi korlátozások

2021.06.21. 10:57

Így zajlottak a záróvizsgák Gyöngyösön

Közel kétszázan adtak számot tudásukról a gyöngyösi campuson.

Sz. Sz. I.

Rendhagyó lesz a diplomaosztó idén Archív fotó: Czímer Tamás

Fotó: Czimer Tamas

Szigorú járványügyi korlátozások mellett zajlottak le a záróvizsgák a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Károly Róbert Campusán. Dr. Bujdosó Zoltán főigazgató tájékoztatása szerint közel kétszázan adtak számot a tudásukról az agrár-, a gazdaságtudomány és az informatika területén, valamennyi képzési szinten. A főigazgató elmondta, hogy miniszteri állásfoglalás alapján rektori utasítás szabályozta a vizsga rendjét.

– A tizenhat vizsgabizottság mindegyikében három tag lehetett személyesen jelen, kettő pedig online vett részt. A hallgatók kettesével érkezhettek, mindenkit a kapott időpontban engedtek fel a termekbe. Azok, akik valamilyen okból nem tudtak eljönni, például az otthon tartózkodó külföldi hallgatók, megfelelő kontroll alatt történő online vizsgalehetőséget kaptak. A tavaly nyári hasonló körülmények tapasztalatai segítették a zökkenőmentes lebonyolítást – összegezte dr. Bujdosó Zoltán.

A diplomaosztás július 3-án lesz, várhatóan csak az oktatók és a hallgatók részvéte­lével.

Rendhagyó lesz a diplomaosztó idén
Archív fotó: Czímer Tamás

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában