hulladék

2021.06.28. 10:20

Illegális szemetelőkkel vették fel a harcot a gyöngyösi városrendészek

Egy hét alatt öt illegális szemetelőt kapcsolt le a Városrendészet Gyöngyös.

Sz. I. I.

2021 06 28 Ferenczy Dániel, a Városrendészeti Igazgatóság vezetője sajtótájékoztatót tart gyöngyösi külterületen - Gyöngyös - Czimer Tamás - Heves Megyei Hírlap

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Czímer Tamás

Ferenczy Dániel, a Városrendészeti Igazgatóság vezetője tartott hétfő reggel sajtótájékoztatót, amelyen elmondta: a Tisztítsuk meg az országot! projekten belül a Gyöngyös külterületein található illegális hulladéklerakót sikeresen felszámolták. Rossz hír azonban, hogy egyes helyeken a szemét újra megjelent.

Emiatt a városrendészet kidolgozott egy új módszert, amely 3 elemből áll: felállítottak egy munkacsoportot, a Zöld Kommandót, amelynek tagja egy közterület-felügyelő, egy mezőőr, valamint segítségükre szolgál egy térfigyelő kamera is. A módszer második eleme a vadkamerák használata, harmadik pontként pedig Ferenczy Dániel a rendészet tagjai közötti meglelő információáramlást nevezte meg. A Városrendészeti Igazgatóság vezetőjétől azt is megtudtuk, hogy egy hét alatt összesen 5 elkövetőt sikerült tetten érni és felderíteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában