Gyűjtés

2021.06.15. 11:30

Kupakgyűjtéssel a beteg, Heves megyei kislány jobb életéért – te is segíthetsz

Hanna hiába jókedvű és erőfeszítéseinek köszönhetően ügyesen fejlődik, rendszerint nehézségekbe ütközik a mozgáskorlátozottsága miatt.

Heol

Felújításra, de elsősorban járássegítőre, kerekesszékre és egy akadálymentesített kertre lenne szüksége egy ötéves, Heves megyében élő kislánynak – hívta fel rá a figyelmet az agriatv.hu. Hannának többek között agyvérzése miatt maradandó agykárosodása van, az orvosok szerint sajnos nincs esélye az önálló életre. Ezzel szemben a gyermek egyre jobban fejlődik a gyógytornának köszönhetően. Ezekre a fejlesztésekre is rendszeresen gyűjti a család a pet-kupakokat.

Hanna rendkívül jókedvű, mosolygós gyermek, ugyanakkor korlátozottan tud csak kimenni játszani az udvarra, mert elakad a járássegítővel, tolókocsival. A magas ingatlanárak miatt nem tud elköltözni a család, így ezt a meglévőt szeretnék a kislány igényeihez igazítani, ehhez viszont több eszközre lenne szükségük.

Többek közt egy teraszt is szeretnének, ahol a kislány az állítógép segítségével fejlődhetne, erősíthetné lábait.

A család évek óta gyűjt kupakokat, több település is beszállt már ebbe a gyűjtésbe, köztük Egerlövő és Erdőtelek is. A kupakokból kapott pénzt pedig természetesen Hanna fejlesztésére fordítják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában