élmény

2021.06.16. 19:41

Már éjjel is fürdőzhetünk az egri strandon

E hétvégétől szeptember elejéig éjszakai fürdőzésre nyílik lehetőség péntekenként és szombatonként az ­egri strandon.

M. H.

2021.06.16 - Beresnyák Gyula, az Eger Termál Kft. ügyvezetője, Mirkóczki Ádám, Eger Megyei Jogú Város polgármestere és Berényi Tamás, az Agria Film Kft. ügyvezetője

Fotó: Huszar Mark

A témában tartott szerdai sajtótájékoztatón Mirkóczki Ádám polgármester elmondta, a kormányzattól kapott 825 millió forintos kompenzációból elsőként a városi cégek és intézmények helyzetét konszolidálták, de emellett különböző rendezvények mögé is beálltak.

Beresnyák Gyula (balra), Mirkóczki Ádám és Berényi Tamás ismertették a részleteket Fotó: Huszár Márk / Heves Megyei Hírlap

– Kísérleti jelleggel tavaly augusztusban már volt hasonló program, most ez minden hétvégén megvalósul – tette hozzá.

Berényi Tamás, az Agria Film Kft. ügyvezető igazgatója azt hangsúlyozta, minden korosztály megtalálja a szórakozási lehetőséget.

– Péntekenként filmvetítéssel, szombatonként pedig élő zenével várjuk a vendégeket. Két medencében lehet élvezni az előadásokat, valamint a műsort, de néhány alkalommal lézershow-val s vízfüggönyre vetített látványelemekkel is készülünk – húzta alá. Beresnyák Gyula, Eger Termál Kft. ügyvezetője hozzáfűzte, a korábbi tapasztalatok alapján bíznak abban, hogy sikeres lesz a programsorozat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában