Foci-EB

2021.06.07. 20:00

Nyakunkon az EB: különleges körülmények között szurkolhatnak a egri focidrukkerek

Az első meccsre június 11-én, este 9 órakor, míg az utolsóra július 11-én kerül sor. A magyar válogatott pedig június 15-én lép pályára először a portugálok ellen.

Heol

Az enyhítéseknek köszönhetően lassan, de biztonságosan kezd újraéledni a város, ráadásul nyakunkon a foci-EB. A jeles alkalomból hamarosan ismét rengeteg szurkoló gyűlik össze, hiszen Eger közterén is élő vetítés várható – " target="_blank" rel="noopener noreferrer">osztotta meg Berényi Tamás, az Agria Mozi ügyvezetője, a rendezvény főszervezője. Hozzátette, hogy négy büfét is felállítanak majd, ezek közt lesz fröccsbusz és fröccsterasz, melyek várhatóan tovább fokozzák majd a jó hangulatot.

Mint elmondta, minden meccset közvetíteni fognak, emellett foci témájú filmekkel dobják fel a mérkőzés nélküli napokat. Céljuk azon túl, hogy a szurkolást még élvezetessebbé tegyék, hogy „közösségi teret varázsoljanak”, tehát ne csak azok vegyenek részt a szabadtéri vetítésen, akik évek óta focidrukkerek, hanem megtalálják a helyüket azok is, akik csak társaságra, fesztiválhangulatra, szórakozásra vágynak.

Az szervezés igazi különlegessége, hogy a nézőtér a Végvári Vitézek lépcsőjén lesz kialakítva, a téren pedig piknikasztalok várják a falatozni vágyókat, a lépcsőkön polifoam matracok felelnek a nézők kényelméért – árulta el Koska Zsanett, a rendezvény szervezője. Kiemelte, hogy nemcsak szurkolókra számítanak, többféle kiegészítő programmal készülnek, akár gyermekkel érkezők is jól érezhetik majd magukat.

Az első meccsre június 11-én, este 9 órakor, míg az utolsóra július 11-én kerül sor. A magyar válogatott pedig június 15-én lép pályára először a portugálok ellen.

Fontos és mindenki számára kedvező ítélet, hogy védettségi igazolvány megléte nem szükséges a résztvevők számára, hiszen egyéb rendezvénynek minősül, továbbá 500 fő alatti besorolást kapott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában