EVE

2021.06.21. 20:38

Tárgyalnak Komlósi és Keresztes visszalépéséről az egri képviselők

Földvári Győző frakcióvezető szerint további tárgyalások szükségesek az együttműködés formájának, illetve eszközeinek megbeszélésére.

Sz. M. L.

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszár Márk

– Az Egységben a Városért Egyesület közgyűlési frakciója megtárgyalta Komlósi Csaba és Keresztes Zoltán képviselők csatlakozási kérelmét. Egyhangú döntéssel a frakció amellett foglalt állást, hogy további tárgyalások szükségesek az együttműködés további formájának illetve eszközeinek megbeszélésére – tájékoztatta lapunkat közleményben Földvári Győző, frakcióvezető.

Mint ahogy arról beszámoltunk, Komlósi Csaba, Keresztes Zoltán képviselők múlt héten sajtótájékoztatón jelentették be csatlakozási szándékukat a frakcióhoz. A képviselők még tavaly ősszel léptek ki az egyesület közgyűlési csoportjából Mirkóczki Ádám polgármester vezetési stílusára hivatkozva, ám a szervezetet nem hagyták el. Most azért döntöttek úgy, hogy visszatérnek a frakcióba, mert a többi taggal megmaradt a jó viszony, s a polgármester távozásával az okuk is megszűnt. Mint megírtuk, néhány hete a polgármestert az egyesület eltávolította az elnökségéből, melyre válaszul Mirkóczki Ádám a frakciót és az egyesületet is elhagyta negyedmagával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában