Elismerések

2021.07.06. 19:47

Egészségügyi dolgozókat jutalmaztak Gyöngyösön

Ünnepi köszöntőjében dr. Elek Ilona emlékeztetett arra, az egészségügyben mindenki a legjobb tudása szerint azonnal cselekedett, a betegek javára. 

Sz. Sz. I.

2021 07 01 Városi Semmelweis napi kitüntetések - Gyöngyös - Czímer Tamás - Heves Megyei Hírlap

Fotó: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

A Semmelweis-nap alkalmából a városban átadták a Gyöngyös város egészségügyéért kitüntetéseket. Ebben az elismerésben az önkormányzat azokat részesíti, akik az egészségügyi ellátás területén kiemelkedő munkát végeztek, emelve a szolgáltatás színvonalát.

Az elismerést egy évben maximum két személynek ítélik oda.

Az egyik díjat idén a Bugát Pál Kórház szemészeti szakrendelésének dolgozói, Szecskő Józsefné, Greskóné Kiss Zsuzsanna és Sőreginé Káli Katalin együttesen kapták. A másik elismerésben Előházi Éva, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Károly Róbert Középiskola, az Arany János Általános Iskola és az Autista Segítő Központ általános iskolájának védőnője részesült.

A járvány idején kiválóan megállták a helyüket Fotó: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Ünnepi köszöntőjében dr. Elek Ilona, a Bugát Pál Kórház osztályvezető szemész főorvosa, Gyöngyös díszpolgára emlékeztetett arra, hogy a koronavírus-járvány kitörésekor az egészségügyben mindenki a legjobb tudása szerint azonnal cselekedett, a betegek javára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában