hkik

2021.07.05. 15:47

Sok pozíció nyílt meg a pandémia után Heves megyében

Huszonkét Heves megyei munkáltató kínált több száz álláshelyet a ­Jövőkereső Állásbörzén Egerben, az Agria Park udvarán hétfőn.

M. H.

Fotó: Daniel Beran

A hat állomásból álló állásbörze roadshow utolsó helyszínén a cégek mellett a foglalkoztatási paktum munkatársai pedig tanácsadással segítették a látogatókat. Dr. Pajtók Gábor kormánymegbízott elmondta, a kormányhivatal több foglalkoztatási s gazdaságfejlesztési kezdeményezésben vesz részt konzorciumi partnerként.

– Ennek a programnak a célcsoportját a legrászorultabbak képezik, a kismamák, az alacsony iskolai végzettségűek, a közfoglalkoztatottak, illetve a régóta állást keresők. Sikeresnek mondható, hiszen több mint ezer ember elhelyezkedését segítette – mondta.

File Sándor, a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara főtitkára hozzátette, jelentős pozícióigények jelentek meg a piacon az újraindulást követően. Szavai szerint ezt bizonyította az állásbörze is. Dr. Juhász Attila Simon, a Heves Megyei Közgyűlés elnöke elmondta, a rendezvénysorozaton 36 cég s intézmény jelent meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában