a zene szeretete

2021.08.24. 13:26

24 órás szolfézs órát tartanak az egri zeneiskolában

Az Egri Farkas Ferenc Zeneiskolában idén is megrendezik a 24 órás szolfézs oktatás, melyet ebben az évben is a diákok kezdeményeztek.

G. Zs.

2021.08.24 - 24 órás szolfézs-óra az Egri Farkas Ferenc Zeneiskolában - Eger - Huszár Márk - HM - Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszar Mark

Gulyás László, az intézmény igazgatója portálunk érdeklődésére elmondta, hogy a tavalyihoz hasonlóan most is 45 perces órákra bontják a kedd délelőtt 11 órától szerdán 11 óráig tartott eseményt.

– A gyerekek nagyon lelkesek, hiszen hiányzott nekik a közösségi élet, mivel az órák jelentős részét online tartották, így most egy féléves anyagot tudnak pótolni. A 14 diák nagyon komolyan készült, külön pólót is csináltattak Öröm-Szolfézs felirattal, minden órát részletesen megterveztek, hogy 24 órán keresztül érdekes és izgalmas maradjon – fogalmazott. Hozzátette, a rendhagyó esemény alapítványi támogatásból valósul meg. A csapatot ismét Osztermayerné Bóta Enikő szolfézstanár vezeti.

– Fontosnak tartjuk ezeket a közösségi kezdeményezéseket, eseményeket, hogy újra találkozzunk, együtt énekeljünk, együtt legyünk. Ez élteti a gyereket is – emelte ki az igazgató.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!