Mulatság

2021.08.26. 10:45

Emlékezetes közösségi nappal ünnepeltek Parádon

A jelenlévők együtt gyönyörködhettek az éjszakai tűzijátékban, majd hajnalig tartó buliban szórakozhattak.

B. K.

Fergeteges koncerteken vettek részt a parádiak

Fotó: Sidló Tamás

Reggeltől éjszakába nyúlóan tartott a községben az augusztus 20-i ünnepségsorozat, amelyen kicsik és nagyok felhőtlenül szórakozhattak. A nap ünnepi szentmisével és a templomkertben rendezett emlékműsorral kezdődött, amelyet kenyérszentelés követett.

Este fél héttől zenés estre invitálták az érdeklődőket a focipályára, ahol remek hangulatú koncerteken szórakozhattak a helyiek és a környező településekről érkező vendégek. Három kitűnő együttes – Qattró, ReQperátor, Hunorock – emelte a hangulatot, majd a késő esti órákban Bereczki Zoltán adott fergeteges hangversenyt. Ekkorra a hely zsúfolásig megtelt. A jelenlévők együtt gyönyörködhettek az éjszakai tűzijátékban, majd hajnalig tartó buliban szórakozhattak.

Mint azt Mudriczki József polgármestertől megtudtuk, a veszélyhelyzet feloldását követően idén ez volt a második olyan nagyszabású zenés rendezvény, amelyen a közösségi élményt megélhették az itt élők. Abban bízik, hogy jövőre az idén elmaradt népszerű Parádi Palóc Napok megszervezésére is lesz lehetőség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában