Fejlesztés

2021.08.06. 13:31

Így néz majd ki az intermodális csomópont (fotók)

Az Egri Intermodális Csomópont a tervek szerint a vasútállomásnál fog megépülni.

Heol

Az egri önkormányzat a város településrendezési eszközeinek módosítását indította el egy évvel ezelőtt, ezen belül a Településszerkezeti Terv módosítását, valamint a Helyi Építési Szabályzat és a Hatvani hóstya városrész Szabályozási Tervének módosítását az Intermodális Csomópont kapcsán – írja az Eger.hu.

A módosítás célja a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. megbízásából elkészült, engedélyeztetésre benyújtott és engedélyeztetett közlekedési engedélyezési tervdokumentációkhoz szükséges építésjogi feltételek hatályossá válása.

A NIF Zrt. által készíttetett és engedélyeztetett „Eger vasútállomás IMCS átszállókapcsolatainak fejlesztése és P+R parkolók fejlesztése„ című közlekedési engedélyezési terv alapján az önkormányzat Főépítészi Csoportja elkészítette az IMCS építésjogi feltételeinek megteremtéséhez a településrendezési eszközök módosításának dokumentációját a jogszabályi környezetnek megfelelően.

A képeken is jól látszik a tervezett buszpályaudvar és a vasútállomás képe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában