Szabályszegés

2021.09.15. 11:57

Fittyet hányt a műszaki sáv funkciójára az M3-ason száguldó sofőr – Videó

„Belegondolni is szörnyű, hogy mi történt volna a veszteglő autó utasaival és a segítőkkel, ha a BMW letarolja őket” – írja a bpiautosok.hu.

Heol

Forrás: bpiautosok.hu

A bpiautosok.hu oszotta meg a megdöbbentő felvételt, melyet egyik olvasójuk fedélzeti kamerája rögzített az M3-ason.

„Múlt vasárnap az M3-ason befelé, nem meglepő módon torlódás volt és persze megjelentek a tolakodó, ügyeskedő autósok, akikből Hatvantól Budapestig is egy szép válogatást tudnék csinálni. De ez az ”Úriember„ olyat tett, amivel a többi eset jelentéktelenné válik. Már a Szentmihályi úti lehajtó előtt a leállósávon érkezett (a tükörből láttam), de először azt hittem csak odáig akar eljutni kicsit hamarabb. Majd úgy láttam, hogy besorol az egyenes sávba, így igyekeztem is helyet hagyni neki. Ehelyett továbbhajtva a beláthatatlan felhajtón keresztül száguldott fel a felüljáróra. ” – írta meg az olvasó.

Mint megjegyezték, a videón határozottan látszik, hogy olyan forma közlekedőtárs vezethette az autót, akinél a „leállósávozás” bevett rutin. Biztos, hogy nem csak tanulta, de látta is azt, hogy mire is való az a sáv, amin közlekedett, előzgetett, hiszen konkrétan az orra előtt próbáltak „talpra állítani” ott egy Peugeot. Belegondolni is szörnyű, hogy mi történt volna a veszteglő autó utasaival és a segítőkkel, ha a BMW letarolja őket – tették hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában