Életveszélyes vállalkozás

2021.09.14. 10:02

Ismét e-rollerrel hajtott fel egy férfi az M3-asra – Videó

Az e-rollerrel közlekedő sem fogta fel tettének súlyát, akiről a minap közölt egy felvételt a Bpiautosok.hu. Az eset az M3-as sztrádán történt, a képek tanulsága szerint messze Budapesttől, a 152-es kilométerkőnél.

Heol

Forrás: bpiautosok.hu.

Számos elvetemült és életveszélyes közlekedési módot láthattunk már a hazai autópályákon is. Akadt, aki forgalommal szemben haladt fel az útra, mások döbbenetes módon tömeges szabályszegést követtek el. Egy héttel ezelőtt például arról a különös jelenségről találtunk videót, hogy egy öltönyös férfi gyalogszerrel sétált az M3-as bevezető szakaszán.

Balesetről szerencsére nem érkezett hír – írta a Budapesti Autósok nyomán az Origo.

Kerékpárral is többször és számos élethelyzetben is találkoztunk már a pályán, valaki biciklizett, más „csak” " target="_blank" rel="noopener noreferrer">összeszedte elhagyott biciklijét a hatalmas forgalomban. Most egy újabb bátor vállalkozó tévedt az autópályára, aki nem mással, mint elektromos rollerrel közlekedett.

Még a nyáron a Magyar Közút Nonprofit Zrt. gyorsforgalmi utakat figyelő kamerái készítettek azt a felvételt, amin az látható, hogy egy őrült az M1-es autópályán rollerezik – írja a blikk.hu. A szabálysértőt akkor nem sikerült elkapni, s talán nem is fogta fel, mennyire veszélyes manővert hajtott végre.

Ahogy az az e-rollerrel közlekedő sem, akiről a minap közölt egy felvételt a Bpiautosok.hu. Az eset az M3-as sztrádán történt, a képek tanulsága szerint messze Budapesttől, a 152-es kilométerkőnél. A kerékpárral autópályán/autóúton történő közlekedés sajnos mondhatni elég gyakori, s úgy tűnik, most már az elektromos roller is bekerült a repertoárba. Sokan képtelenek felfogni, hogy mekkora veszélyt jelent saját magukra és a közlekedésben résztvevőkre ezen eszközök használatával a sztrádán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában