Zenés Parádé

2021.09.08. 11:44

Látványos showműsorral léptek fel az egri majorettek – Fotók

Az Egri Majorette Egyesület Kovácsné Bretus Éva művészeti vezető szervezésében augusztus 26-án 23. alkalommal rendezte meg nagyszabású Zenés Parádéját a Márai Központ színpadán.

Heol

20210826 Eger fotó: Huszár Márk - HM - Heves Megyei Hírlap Az Egri Majorette Egyesület showműsora a Szihalmi Fúvósok közreműködésével.

Fotó: Huszár Márk

A több mint kétórás műsorban 10 csoport 140 táncosának 32 koreográfiáját láthatta a közönség. Az este folyamán minden korosztály színpadra lépett, akik változatos zenékre különböző eszközökkel – bottal, pomponnal, zászlóval, szalaggal – mutatták be műsorszámaikat.

 

Hatalmas sikere volt az est végén bemutatott világító botos koreográfiáknak, amelyet a 140 fellépő közös tánca zárt. A Parádé élőzenei kíséretét idén is a Szihalmi Fúvósok biztosították Kovács Henrik karnagy vezetésével. Velük évek óta kiváló kapcsolatot ápol az egyesület.

Mint megtudtuk, szeptemberben sem unatkoznak a lányok, akik minden hétvégén különböző felkéréseknek tesznek eleget. Ha valaki pedig kedvet kap a bekapcsolódáshoz, szeretettel várják csoportjaikban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában