közlemény

2021.09.23. 08:17

Lezárják az egri Vécsey Sándor utca egyik szakaszát

2021. szeptember 27. és 29. között közműépítési munkálatok miatt az egri Vécsey Sándor utca 11. előtti útszakasz teljesen le lesz zárva

Heol

Forrás: Google Térkép

Az egri önkormányzat tájékoztatása szerint 2021. szeptember 27. és 29. között a Vécsey Sándor utca 11. számú magáningatlannál közműbekötést végeznek. Mivel az útpálya keresztmetszete nem teszi lehetővé, hogy a forgalmat a munkálatok ideje alatt félpályán zavartalanul biztosítani lehessen, ezért a kivitelezési munkálatok elvégzéséhez a Vécsey Sándor utcában teljes útzár lesz a fenti napokon.

A bekötést a Heves Megyei Vízmű jóváhagyásával a Larenta Kft. fogja végezni. A helyi lakosokat szórólapokkal értesítik, továbbá gondoskodnak az útlezáráshoz szükséges ideiglenes forgalmi rend bevezetéséről, majd megszüntetéséről.

A várállomás irányába közlekedni szándékozók számára az ideiglenes terelő út: Servita utca – Karéj utca (megfordított egyirányúsítással) – Vécsey Sándor utca.

A Bárány utca irányába közlekedők számára pedig az ideiglenes terelő útvonal: Servita utca – Karéj utca (megfordított egyirányúsítással) –Bárány utca.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában