ünnep

2021.10.03. 13:59

Egész napos program várta az egri családokat a Lajosvárosban – Fotók

Családi napot tartott vasárnap az Egri Lokálpatrióta Egylet és a Nagycsaládosok Egri Egyesülete a Lajosvárosban, a Barankovics István Alapítvány támogatásával.

Sz. M. L.

2021.10.03 - Családi nap a Lajosvárosban - Eger - Huszár Márk - HM - Heves Megyei Hírlap

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszár Márk

– A Szent Lajos plébániatemplom kertjében délelőtt kilenc órától folyamatosan játszóház várta a gyermekeket. Tizenegy órától gyermekszínházi előadás is láthattak, délben pedig egy gulyásra hívtuk meg a jelenlévőket. A közös ebéd után zenei programmal zárul a családi nap – részletezte Rázsi Botond, a Nagycsaládosok Egri Egyesületének elnöke.

Elmondta, hogy tehetséges egri zenészeknek adtak lehetőséget a bemutatkozásra a családi napon, amelyre közel nyolcvanan regisztráltak.

– A családok éve van, reméljük, a következő év is róluk szól majd. Fontos, hogy gondoljunk a gyermeket vállaló polgárokra, kellemes időtöltést és tartalmas programokat biztosítsunk. A Felsővárosba is szervezünk hasonló eseményt hamarosan, s a következő esztendőre is tervezünk már – fogalmazott Habis László, az Egri Lokálpatrióta Egylet elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában