Felújítás

2021.10.12. 14:34

Megújult a fiatalok kedvelt helyszíne, az Ifi Pont

– A felújítási munkálatokat követően megújult környezetben folytatja tovább a munkát az Ifi Pont – jelentette be Farkas Attila alpolgármester kedd délután.

Sz. M. L.

Fotó: Daniel Beran

Felidézte, a kötelező ifjúsági feladatellátás vagyis a tanácsadó és információs iroda egy évvel ezelőtt került közvetlenül az önkormányzathoz, egy közgyűlési döntés nyomán.

– Az átszervezés előkészítése során felmerült az igény, hogy az Ifi Pont költözzön egy másik helyszínre. Több ingatlant is megnéztünk ám végül a korábbi hely felújítása mellett döntöttünk. Megszüntették a vizesedést, felújították a parkettát, a párkányokat és a teljes szerelvényezést cserélték a festés előtt. Mindez öt millió forint saját forrásból történt – tette hozzá. Kiemelte, a Dobó tér 9. helyiségei közösségi térként is hasznosíthatóak, például a Városi Diáktanács is rendszeresen gyűlik itt össze.

– Igyekszünk újjáéleszteni azokat a programokat amelyeket korábban szerveztek ide a fiatalok. Eddig biztos, hogy lesz csocsó verseny, anime klub illetve az egri egyetemmel együttműködve is tartunk majd foglalkozásokat – Madarász Réka ifjúsági koordinátor.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában