Teljes látogatási tilalom lesz szerdától a gyöngyösi kórházban

A járványügyi helyzetre tekintettel október 27-től teljes látogatási tilalmat rendelt el a Bugát Pál Kórház főigazgatója a gyöngyösi kórházban. A tilalom visszavonásig érvényes.

Heol

A gyöngyösi Bugát Pál Kórház Fotó: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Czímer Tamás

A hozzátartozók a tilalom ideje alatt hétfőn, szerdán és pénteken az adott osztály látogatási idejéhez igazodva a védettségi igazolvánnyal, vagy 48 órán belüli PCR teszttel rendelkező hozzátartozóknak lehetőségük van, hogy a beteg hozzátartozójuk részére csomagokat juttassanak el – írja a gyöngyösi kórház.

Az ápolók az osztályok ajtajában átveszik a csomagokat és azokat személyesen adják át a betegnek. A csomagban romlandó élelmiszer, telefon, pénz és egyéb értéktárgy nem lehet.

Ezekért a kórház nem vállal felelősséget.

A Covid belgyógyászati osztályon fekvő betegek számára a tisztálkodási eszközökön kívül csak ásványvizet szabad eljuttatni. A Covid intenzív osztály betegei számára nincs lehetőség csomagot behozni. A Covid osztályokon fekvő betegekről 13-14 óra között lehet érdeklődni a következő telefonszámokon: Covid intenzív: 205-ös mellék, Covid belgyógyászat:176-os mellék.

Kegyeleti látogatással kapcsolatos igényt, kizárólag elektronikus úton, az [email protected] email címre eljuttatott kérvény formájában lehet benyújtani. A Bugát Pál Kórház teljes területén fokozottan érvényes a maszkhasználat, a kézfertőtlenítés és a védettség igazolása.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában