INGATLANBAZÁR

2021.10.24. 15:13

Új élet Galyatetőn pesti minigarzon áráért, romantikus kovácsoltvas kerítéssel!

A tágas, szerkezetkész – tehát a végső simításokkal a saját ízlésünkre formálható – hétvégi házba azonnal beleszerettünk. Bár mi állandó otthonnak is el tudnánk képzelni az ingatlant, a 24,9 milliós szépség az ára alapján pihenő helyként is kiváló ajánlat. Ön milyen stílusban fejezné be az eladó házat?

Heol

 

“Magyarország legmagasabban fekvő településén és népszerű kirándulóhelyén, Galyatetőn eladó egy 481 m2-es telken álló, háromszintes, szintenként 39 m2 alapterületű, téglaépítésű hétvégi ház. Az ingatlan a nyolcvanas években, 30-as teherhordó téglafalazattal épült, külső homlokzatát „solymosi” faragott tégla díszíti. Az épületet az igényes kőburkolat mellett gyönyörű kovácsoltvas elemek teszik hangulatossá.

A ház belső kialakítása még nem történt meg, jelenleg szerkezetkész állapotban van. Az alsó szinten nappali, konyha, kamra, garázs és kazánház került kialakításra, a nappalihoz 10 m2-es terasz kapcsolódik. Az emeleten közlekedő, 2 szoba, fürdő, wc található, a nagyobbik szobához 6 m2-es erkély tartozik. A tetőtérben közlekedő, egy szoba loggiával, 2 tároló helyiség és fürdőszoba kapott helyet. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában