Karácsonyi vásár

2021.12.17. 09:50

Két év után újra együtt ünnepeltek a pétervásáriak

B. K.

Gyerekműsor is színesítette a programot

Forrás: beküldött

Az észak-hevesi városkában hosszú idő után újra rendezhettek karácsonyi vásárt a Főtéren. - Két esztendeje nem volt lehetőségünk ilyen formában találkozni egymással, két éve nem volt ennyi ember a város központi területén. Ünnep volt ez a kilátogatóknak és a szervezőknek egyaránt - fogalmazott portálunk érdeklődésére Eged István, a város polgármestere.

 Igazi vásári forgatag költözött egy délutánra a Főtérre. A színes kínálatban mindenki megtalálhatta a karácsonyfa alá való ajándékot, a színpadon pedig izgalmas előadások követték egymást. A városi gyermekintézmények szerepeltek elsőként a pódiumon, így az óvoda, az általános iskola és a szakiskola növendékei is megmutatták tehetségüket.

Vidám, interaktív műsorral szórakoztatták a Hórihorgas Hujákolók a gyermekeket, majd a Váraszói Gyöngyvirág Citerazenekar gyermekcsoportja és felnőtt zenészei húzták a talpalávalót. Ezután a Szent Márton Karitász Junior Csoportjának ifjú tehetségei mutatták be játékukat, majd Szandi adventi koncertje zárta a programot. A délután folyamán végig kígyózó sorok álltak a legnépszerűbb helyeken, mint a forralt boros pult, de igen kedvelt volt a mézeskalács házikó és az ingyenes vidámpark is a legkisebbek körében. 

A sétáló hóember és rénszarvas látványosságokkal pedig nem csupán az apróságok, hanem a nagyobbacskák és a felnőttek is megálltak egy fotó erejéig.

Összességében egy hosszú ideje várt, rendkívül jó hangulatú és vidám délutánt tölthetett együtt Pétervására és a környékbeli települések apraja-nagyja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában