egyenruhások

2021.12.06. 16:09

Mikulás alkalmából jutalmazták a szabálykövető autósokat Egerben

A Heves Megyei Baleset-megelőzési Bizottság a városi rendőrkapitányságokkal közösen az idén is megtartotta Mikulás akcióját. Azok a gépjárművezetők, akiknél a rendőrök a közúti ellenőrzés alkalmával mindent rendben találnak, hasznos ajándékokat kaptak.

Heol

20211206 - Mikulás napi ellenőrzést tartott Egerben a Heves Megyei Baleset-megelőzési Bizottság a városi rendőrkapitányságokkal közösen - rendőrség, közút, igazoltatás - Berán Dániel, BD / Heves Megyei Hírlap

Fotó: Berán Dániel

– A hétfői közúti ellenőrzés során azokat a sofőröket, akik maradéktalanul betartották a közlekedés szabályait ajándékokkal leptük meg, amelyeknek nagy hasznát vehetik a téli időszakban. Sajnos a szabálytalankodók nem úszták meg virgáccsal, hanem a megszokott módon most is pénzbírságot kaptak a kollégáktól – tájékoztatta lapunkat Erdélyi Róbert rendőr alezredes, a Heves Megyei Baleset-megelőzési Bizottság titkára.

Elmondta, egyre gyarapodik a gépjárművek száma és sajnos továbbra is van hová fejlődni közlekedésbiztonság tekintetében a magyar sofőröknek. Kiemelte, hogy a hétvégén például Kisköre és Tiszanána között volt egy olyan halálos baleset, amely elkerülhető lett volna, akkor ha az autó vezetője betartja az előírásokat.

Címkék#Mikulás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában