Szakítás

2021.12.20. 10:19

Nagy Ő: hiába a szalóki szikra, két hónapig bírta együtt Laura és Dávid

Tóth Dávid már nincs együtt a választott lánnyal, két hónapig tartott a szerelem – erről meséltek a hétfői Mokkában.

Heol

Forrás: Tv2

Lezárult a TV2 párkereső műsora pénteken, az utolsó részre már csak két lány reménykedhetett: végül Tóth Dávid Laurát választotta, és Annabellát küldte haza. Mint a Mokkában elmondták, már az első találkozásnál érezték, hogy megvan az a plusz, amit kerestek, és nagyon boldogok is voltak, hogy megtalálták egymást – számol be az Origo.

Mikor a Nagy Ő kiválasztotta Laurát, még csak néhány találkozáson voltak túl, nem ismerték egymást annyira, de idővel kiderült, hogy nem illenek össze – ezt mind a ketten érezték.

Miután kamerák nélkül folytatták a kapcsolatot, rájöttek, hogy nem passzolnak egymáshoz, és bár intenzív, szerelmes heteket töltöttek együtt, úgy döntöttek, hogy szakítanak. Tartják a kapcsolatot, néha beszélnek, jóban vannak, de a szerelem elmúlt – árulták el a TV2-n.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a pár a műsor forgatása alatt Egerszalókon töltött el egy romantikus randevút, amin – állításuk szerint – már akkor érezték mind a ketten a szikrát. Ez azonban úgy tűnik, nem volt elég...

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában