Magyar Falu Program

2021.12.14. 13:00

Nagyon várják a jövő évi pályázati lehetőségeket Abasáron

Sz. Sz. I.

Január harmadikától már elérhetők a Magyar Falu Program jövő évi pályázati kiírásai, és beadhatók a kérelmek. Kazsu Attila polgármester is várja az új lehetőségeket. 
 

– Úgy gondolom, a vidék népességmegtartó képességének kulcsa a lakosság életkörülményeinek javítása, a környezeti értékek növelése, a turizmus fejlesztése, elérhető és látványos szolgáltatások kialakítása– hangsúlyozta Kazsu Attila. – Döntő szerepe van ebben a gyermekvállalás szorgalmazásának, az ehhez kapcsolódó bölcsődei és óvodai infrastruktúra fejlesztésének, továbbá az eszközbeszerzési lehetőségeknek. A kormány helyesen meglátta ezt, és célzott pályázatokkal, családi, munkahelyi támogatásokkal eredményesen segíti. A pályázati lehetőségek a helyi igényekhez jól illeszkednek, hiszen azokat az ott megfogalmazódó gondokra, feladatokra reagálva írják ki. Az előzetes pályázati véleményezési lehetőségek, a helyi elbírálási rendszer gyorsítják a megvalósulást. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában