Támogatás

2021.12.04. 09:32

Praktikus női holmikat kaptak az anyák Egerben és Noszvajon

Védőnők közreműködésével kisgyermekes anyukáknak, családok átmeneti otthonában lányoknak és asszonyoknak, az Egyszülős Klubban egyedülálló anyáknak, valamint nehéz helyzetben élő nőknek adott át női higiénés termékekkel megtöltött táskákat a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egerben és Noszvajon.

Sz. M. L.

Fotó: Shutterstock

A harminchat, praktikus női holmikat tartalmazó táskát a #nemluxustáska mozgalomhoz csatlakozva a MKK Magyar Követeléskezelő Zrt. munkatársai ajánlották fel rászoruló nők számára.

Október végén hirdette meg saját munkatársai körében az MKK az akció mintájára a gyűjtést. A felajánlók szándéka az volt, hogy az adományok kistelepülésekre és olyan otthonokba kerüljenek, ahol azokra a legnagyobb szükség van. Az első táskákat egyedülálló anyák, az Egri Norma Alapítvány Egyszülős Klubjának tagjai kapták, akik a máltai munkatársaival kapcsolatban vannak. Jutott táska az egri Családok Átmeneti Otthonában élő lányoknak és anyukáknak is. Noszvajon pedig a védőnő közreműködésével jutottak el a nehéz körülmények között élő édesanyákhoz.

Kezdőképünk illusztráció Fotó: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában