Mikulás

2021.12.11. 14:01

Sokan örültek az ajándéknak Kömlőn

Közös énekléssel hívták, várták a Mikulást a kömlői gyerekek.

M. H.

A Mikulás ezúttal is kitett magáért az ajándékokkal

Forrás: beküldött

Az izgatott várakozás nem volt hiábavaló, hiszen az idén is megérkezett december 7-én a messzi Lappföldről hozzájuk – a közösségi Színtérbe – a Télapó a segédeivel, a krampusszal, a manóval és a két macival – tájékoztatta lapunkat Székely Csaba, a Csillagfalu Közhasznú Egyesület tiszteletbeli elnöke, ötletgazdája. 

 

Az óvodások és az általános iskola alsó tagozatosai műsorral kedveskedtek a Mikulásnak, aki teli puttonnyal érkezett hozzájuk. A csillogó szemű 258 gyerek külön-külön, névre szólóan vehette át a csomagot, s az értékes legóajándékot a Télapótól. 

 

– Ezúton is szeretnénk megköszönni Turó Tamás polgármesternek, illetve a helyi önkormányzatnak a méltó díszletet, a puttonyba csempészett csomagokat, s külön kiemelve a Kis Bocs Baba-Mama Közhasznú Egyesületnek, valamint a helyi óvodának, hogy elhozták Kömlőre is a Mikulást és segédeit, az értékes ajándékot. S azt a felhőtlen örömöt, melyet a gyermekeknek okoztak – hangsúlyozta Székely Csaba. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában