szilveszter

2021.12.01. 14:35

Szavazással döntenek az egri tűzijátékról

A www.tuzijatek.eger.hu weboldalon adhatja le mindenki voksát a témában.

Sz. M. L.

Minczér Gábor alpolgármester jelentette be, hogy szerdától tizennégy napon keresztül minden egrinek lehetősége lesz szavazni, hogy idén december 31-én tűzijáték vagy lézershow szórakoztassa majd a város szerte ünneplőket. Az alpolgármester arra biztat mindenkit, adja le szavazatát, hogy közös döntés szülessen.

– Minden évben sokan szemlélik a tűzijátékot Dobó téren, ám nem szabad elfeledni azokat sem, akik a pirotechnikai show negatívumait látják. Az augusztus 20-ai tűzijáték megmutatta, hogy Eger megosztott a témában, vannak akik támogatják és vannak akik ellenzik – fogalmaz Minczér Gábor a város közösségi oldalára feltöltött videóban.

Mint mondta, ezért döntöttek úgy, hogy szavazással válasszák ki a polgárok, mivel köszöntsék az új évet a megyeszékhelyen. Felhívta a figyelmet arra, hogy két héten keresztül a www.tuzijatek.eger.hu weboldalon adhatja le mindenki voksát a témában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában