forgalmi rend

2021.12.02. 11:27

Újabb változások lépnek életbe a Kertész út felújítása miatt Egerben

Újabb szakaszába lépett a Kertész út faltól falig történő felújítása, az érintett útszakaszokon változik az ideiglenes közlekedési rend december 15-től – tájékoztatta lapunkat az önkormányzat.

Sz. M. L.

Forrás: Google térkép

Újra két irányban haladhat majd a Mekcsey és a Diófakút utca forgalma, a Kertész utca egyirányú forgalma viszont az ellenkező irányba módosul, a Frank Tivadar utca és a Szarvas tér között – vagyis ezen a szakaszon is vissza áll az eredeti forgalmi rend. Erre a szakaszra, Szarvas tér irányába a járművezetők behajthatnak majd a Maklári útról is.

A meglévő korlátozások közül érvényben marad a Kertész utca egyirányúsítása a Hadnagy és az Ostorosi utcák között, az utóbbi felé. Szintén egyirányú a Maklári utca a Hadnagy és a Frank Tivadar utcák között az utóbbi felé, ahogy a Homok utca is a Kertész és a Menház utcák között az utóbbi irányába. Nem oldják föl a Hadnagy utca lezárását sem a Hell Miksa és a Kertész utcák között. Az önkormányzat kéri, hogy a közlekedők indulás előtt alaposan tájékozódjanak az érvényben lévő forgalmirend-változásokról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában