Karbantartás

2022.01.07. 15:00

Fertőtlenítik a fedett medencéket a gyöngyösi strand fedett uszodájában

Sz. Sz. I.

A szokásos éves karbantartás miatt zárva tart ezen a héten a gyöngyösi strand fedett uszodája, adta hírül Juhász Péter, a Gyöngyösi Sportfólió Nonprofit Kft. ügyvezetője. 
 

– A strandfürdő fedett medencéinek karbantartása már december 31-én elkezdődött a vízcserével, ezt hatóságilag kötelező félévente egyszer megtenni. Átvizsgálunk mindent, feltérképezzük az elmúlt időszakban esetlegesen keletkezett hibákat a fugáknál, a világításnál, a kötélbehúzó kapcsoknál, és kijavítjuk azokat. Azután a teljes medencetereket, a közlekedőterületeket is fertőtlenítjük, majd egy nagytakarítást végzünk, és esetleg festések is előfordulhatnak. Az öltözőterek mindhárom szintjén is igyekszünk minden szükséges dolgot kijavítani – részletezte Juhász Péter. 
 

Az ügyvezető azt is elmondta, hogy a strand területén működő jégpályát a karbantartás nem érinti, az továbbra is zavartalanul használható. A fürdőt a látogatók, a tervek szerint, január tizedikétől kereshetik fel újra, a belépőjegyek árai a tavalyihoz képest nem változtak. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában