Program

2022.02.08. 15:09

Egy úton, egy szívvel: házasság hete Egerben is

Valódi közösségi élményt nyújtó programokra várja az érdeklődőket február 14. és 19. között a házasság hete alkalmából a Keresztények Egerért összefogás. Maradjunk együtt, ez az országos esemény mottója. Ennél egy kicsit tovább lépve, az egri jelmondat az egy úton, egy szívvel.

F. V. E.

Ismertették a házasság hetének programjait

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszar Mark

– Hétfőtől péntekig minden nap 17 óra 30 perctől kezdődnek az ingyenesen látogatható programok az egri Polgármesteri Hivatal üvegtermében. Az első esten Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere köszöntőt mond a házasság hete egri nyitányaként - ismertette a témában tartott sajtótájékoztatón Zentai László. 

Forrás: Huszar Mark / Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Az előadások közt lesz például könyvbemutató, beszélgetés, hogyan lehet átadni az értékeket a családban, s olyan fórum, ahol középiskolás fiatalok kérdeznek tapasztalt házaspárokat. Szombaton páros vacsoraesttel zárul a programsorozat. Az utolsó nap eltér a többitől, étteremben lesz, s a fogyasztás okán nem ingyenes. A vacsorán való részvétel regisztrációhoz kötött, mely megtehető a Keresztények Egerért közösségi oldalán. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában