Lakossági fórum

2022.02.21. 13:50

Meghallgatják a helyieket a Vécseyvölgy utca felújításáról

Lakossági tájékoztatót tart február 24-én, csütörtökön, tizenhét órától a Bartakovics Béla Közösségi Házban a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. és a kivitelezője, a HE-DO Építő Zrt. a Vécseyvölgy utca–Gárdonyi utcai csomópont átépítésével kapcsolatban.

Sz. M. L.

Ősszel már megtapasztalhatták a lezárásokat 

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Mint ahogy arról már beszámoltunk, március közepétől újraindulnak a munkálatok. Ezzel a következő ütemmel kapcsolatban tájékoztatják csütörtöki eseményen a helyieket, akik kérdéseiket is feltehetik a szakembereknek a fórumon, vagy megoszthatják észrevételeiket is. 

 

A kivitelezés a Gárdonyi és Zoltay utca, a Tetemvár és Vécseyvölgy utca korszerűsítésére terjed ki, illetve a környék gyalogos közlekedési felületei is megújulnak, biztonságosabbá válnak. A vasúti kereszteződés is átépül, illetve a Gárdonyi Géza utca mellett egy támfal épül. A NIF közlése szerint az eseményen bemutatják az építés idejére tervezett, sokakat érintő ideiglenes forgalomkorlátozásokat és tereléseket, valamint részletezik ezek térbeli és időbeli ütemezését is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában