Sajtótájékoztató

2022.02.10. 16:01

Több mint négymilliárd forint érkezik Heves megye nyugdíjasaihoz

Ezekben a napokban több mint négymilliárd forint érkezik az Egerben és a környéken élő nyugdíjasokhoz.

Sz.M.L.

Dr. Pajtók Gábor szerint a baloldal elvenné a juttatást.

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Berán Dániel

Köszönhető ez a magyar emberek munkájának és a kormány időben végrehajtott járványügyi intézkedéseinek, melyek a gazdaság növekedését segítették – fogalmazott dr. Pajtók Gábor a Fidesz helyi országgyűlési képviselőjelöltje csütörtök délutáni sajtótájékoztatón. A polgárok házában elmondta azt is, a gyermeket nevelő szülők, s a 25 év alattiak is plusz pénzhez jutnak adóvisszatérítések révén. 

 

– A nyugdíjasok pedig most megkapják a 13. havi nyugdíjakat. Tavaly már soha nem látott nyugdíj prémiumról döntött a kormány, de idén folytatódhat az idősek segítése: már megkapták az öt százalékos nyugdíj emelést is. 

 

A Fidesz politikája következetes. Véleményem szerint erkölcsi kötelességünk visszaállítani a Gyurcsány és Bajnai kormány által elvett juttatást. A választókerületben összesen 21 ezer 592 öregségi nyugdíjas honfitársunk és 5140 nyugdíjszerű ellátásban részesülő polgár. Márki-Zay Péter korábban bírálta ezt. A baloldal visszahozná a múltat és eltörölné a juttatást. S ebben a helyi országgyűlési képviselő jelöltjük, Berecz Mátyás is szükségszerűen támogatná őket - ismertette.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában