Beruházás

2022.04.08. 14:29

Ingatlanfejlesztés az egri Almagyar-domb tetején

13 sorházi luxusingatlan épül a Zöldfa utcában.

HEOL

A tervezett 13 sorházból egy már el is kelt.

Forrás: zoldfalakopark.hu

Az egrinapok.hu oldal szúrta ki, hogy 13 lakásos sorház épül az Almagyar-domb eddig még beépítetlen részén, a Zöldfa utcában. Az ingatlanfejlesztési projekt I. ütemében a Zöldfa Lakópark megépítendő lusuxingatlanjai várják az új otthont keresőket. A kivitelező leírása szerint 

a projekt egyediségét a kiváló lokáción és a magas minőségű építészeti megoldásokon kívül az ingatlanok önállósága jelenti. Minden lakóház önálló telken fekszik, jogilag és műszakilag is önálló egységet képez. A házak saját mérőórákkal, külön bejárattal, és saját hátsó pihenőkerttel rendelkeznek. A gépészeti rendszer megtervezésénél elsődleges szempont volt a korszerű megoldások alkalmazása. Az energiahatékony hőszivattyús fűtés-hűtés rendszer amellett, hogy környezettudatos, gazdaságosan is üzemeltethető.

A projekt fejlesztőjének honlapján található információk szerint a tervezett épületek 3 szintből állnak majd: pince + földszint + emelet. Az épületegyüttes kialakításának fő szempontja volt a létesítendő házak egymástól szeparált elhelyezése, biztosítva a saját kertrészt és közvetlen kertkapcsolatot. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában