Látványosság

2022.04.28. 15:00

Már világított este a gyöngyösi szelfipont

K. B. L.

Sötétség várta azokat az érdeklődőket, akik kedden este háromnegyed nyolc után arra számítottak a helyszínen vagy az internetes élő közvetítés képernyői előtt, hogy végre teljes színpompában lássák ragyogni a város februárban felavatott látványosságát. A köztéren elhelyezett GYÖNGYÖS feliratot és szelfipontot a Szent Bertalan-templom esti díszkivilágítására kötötték rá, ám a városháza tájékoztatása szerint, egy elektromos meghibásodás miatt okozott csalódást az előre beharangozott esemény. 
A több mint tíz méter hosszú és közel másfél méter magas, egyelőre csak nappal látványos szelfipontot úgy tervezték, hogy a betűk előlapja tejfehér, ezek mögött változó színekkel kellene LED-es fényeknek megvilágítania sötétben a feliratot. A város költségvetéséből 3 millió forintot fordított erre az önkormányzat korábban, ám a februári átadás óta a betűk világítását nem oldották meg eddig.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában