Sajtótájékoztató

2022.04.21. 11:54

Megvan az első jelölt, aki indulna Berecz Mátyás mandátumáért

A körzet képviselője Berecz Mátyás lemondott mandátumáról korábban, így időközi önkormányzati választást kell tartani.

Sz. M. L.

Domán Dániel a sajtótájékoztatón

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírap

- Immár 31 éve itt élek és filmkészítőkent, újságíróként is rengeteget foglalkoztam a Hajdúhegyet érintő problémával. Mikor fejest ugrottam az egri közéletbe, láttam jó és rossz példákat is, de immár nem szavakban, hanem tettekben akarom bizonyítani, hogy lehet többet tenni ezért a területért - mondta csütörtökön délelőtt Domán Dániel sajtótájékoztatón, a Hajdúhegyen. Mint ismert, a körzet képviselője Berecz Mátyás lemondott mandátumáról korábban, így időközi önkormányzati választást kell tartani a körzetben.

- A pártok csatározásait tegyük félre. A lényeg, hogy ki tudja a legjobban képviselni a környéken élőket. Sok probléma sújtja a városrészt, ahogy Eger egészét is. Az egyik legnagyobb kérdés a laktanya, amelyet eddig csak ígérgetésre vagy félelemkeltésre használtak. Habár támogatnám, hogy városi tulajdonba kerüljön, nagy anyagi teher lenne ebben a gazdasági helyzetben. Az nem megoldás, ami eddig történt, hogy felújítanak egy-egy útszakaszt a városrészben a választások előtt. Éppen ezért úgy döntöttem, hogy jelentkezem önkormányzati képviselőnek. Olyan programokon akarok dolgozni amely az itt élők életkörülményeit javítja. Az elkövetkezendő hetekben arra fogok koncentrálni, hogy a helyiekkel erről beszélgessek. Megismerjem a véleményüket, igényeiket. S remélem, hogy június 26-an elnyerem a bizalmukat és megmutathatom, hogy lehet ezt másképp is csinálni - fogalmazott Domán Dániel.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában