Kihívás Napja

2022.05.30. 15:10

Újra benépesült Pétervására főtere

Sokan csatlakoztak a városból az idei kihívás napjához.

B. K.

Mozgalmasan telt a sportesemény a városban

Forrás: HMH

Idén sokadik alkalommal telt meg a közelmúltban a város főtere aktív helyi lakókkal. Ezúttal a hagyományos kihívás napjához csatlakoztak kicsik és nagyok, hogy együtt sportoljanak, mozogjanak, tegyenek az egészségükért. Az esemény délelőtt kezdődött közös, zenés bemelegítéssel, majd különböző távokon szerveztek futóversenyeket.

A kellemes időben a város minden oktatási intézményéből érkeztek mozogni vágyó gyerekek, és sok felnőtt is bekapcsolódott a jó hangulatú programokba.

Népszerű volt a tollaslabda, a teqball, az asztalitenisz, a lábtenisz, a röplabda s a különböző ügyességi versenyek. Az egyik legizgalmasabb versengésnek idén is a traktorhúzás bizonyult. 

Parádfürdőről az Egészségfejlesztési Iroda munkatársai nordic walking edzéssel készültek. A sátruknál egészségügyi állapotfelmérésre, valamint tanácsadás igénybevételére is lehetőség volt. 

A Sportok Házában található edzőtermet sokan először látogatták meg ezen a napon, s próbálták ki ingyenesen az ottani eszközöket és gépeket. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában