Utcafórum

2022.06.16. 17:23

Két utcafórum is volt csütörtökön a Baktai úton

Alig több mint egy hét van hátra az egri időközi választásokig, több utcafórumot tartottak csütörtök délután a Hajdúhegyen.

Sz. M. L.

Utcafórumot tartott Orosz Lászlóné Ibolya

Forrás: Nemes Róbert/Heves Megyei Hírlap

A Mi Hazánk Mozgalom és a Fidesz jelöltje is a Baktai úti csomópontnál járt. Bábel Ildikó, a Mi Hazánk Mozgalom jelöltje az ABC közelében tartotta a rendezvényét, elmondta a célja az volt hogy a helyiek megismerhessék az elképzeléseit és ő jobban megismerhesse problémáikat.
Nem akarok megvalósíthatatlan ígéreteket hangoztatni. Ez a választás most két és fél évre szól. Az biztos hogy apróbb fejlesztéseket, mint például a fedett buszmegállók, vagy a menetrend módosítása, keresztül lehet vinni - fogalmazott. Az utcafórumra Pakusza Zoltán, a mozgalom alelnöke és Dócs Dávid országgyűlési képviselő is ellátogatott. 

Orosz Lászlóné, a Fideszes jelölje a Sertekapu – Baktai – Hatvanasezred utca kereszteződésénél lévő parkolóban találkozott a helyiekkel. Elmondta, mivel ezen az útszakaszon nincs zebra, a nagyra nőtt bokrok pedig eltakarják a kilátást az autók és a gyalogosok elől egyaránt, életveszélyes átkelni az úttest egyik oldalról a másikra. Az eseményre hívott szakembereket, hogy segítsenek a megoldási lehetőségek felmérésében. Az egriek közül többen is arra panaszkodtak, hogy az autósok nem tartják be a sebességkorlátozást, és jelezték az Epreskert és a Csokonai út sarkán is beláthatatlan a kereszteződés a növényzettől. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában