Megemlékezés

2022.06.01. 14:09

Trianoni emlékezést szervez a Mi Hazánk Egerben

Olyan meghívott résztvevők fognak szerepelni az élet minden területéről, akik nem a politikai élet szereplői.

Sz. Sz. I.

Június negyedikén délután fél ötkor az egri Országzászló emlékműnél tartja megemlékezését a Trianoni békediktátum aláírásáról a Mi Hazánk Mozgalom, jelentette be a szerdai sajtótájékoztatón Bognár Ignác, a párt egri elnöke. 

Szó volt arról, hogy a megemlékezést ugyan a nemzeti radikális párt szervezi, de nem politikai természetű lesz a program. Kifejezetten az egykori tragikus történelmi eseményre kívánják felhívni a figyelmet. A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy olyan meghívott résztvevők fognak szerepelni az élet minden területéről, akik nem a politikai élet szereplői. Bábel Ildikó, a megemlékezés főszervezője részletekkel is szolgált. 

–  Elfogadta a meghívásunkat többek között dr. Ködöböcz Gábor József Attila-díjas irodalomtörténész, Okos Tibor népzenész, illetve Jónás Zoltán előadóművész, nagyban hozzájárulva a rendezvényünk színvonalának emeléséhez – fogalmazott Bábel Ildikó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában