Adomány

2022.07.04. 18:28

Ajándék ventilátorokkal enyhítik a hőséget a hatvani kórházban

A nagy meleg elleni védekezés jegyében tizenhárom ventilátort adományozott a hatvani önkormányzat a helyi Albert Schweitzer Kórház-Rendelőintézetnek.

K. B. L.

Horváth Richárd (jobbra) átadta az adományokat

Forrás: beküldött

Az átadott eszközök értéke eléri a kétszázötvenezer forintot – számolt be róla hivatalos közösségi médiaoldalán Horváth Richárd polgármester. A ventilátorokkal a fekvőbeteg osztályokon enyhítik a kánikula hatását és javítják a betegek közérzetét. A beszámoló szerint egy készülék a BestByte Home Hatvan műszaki szaküzlet jótékony célú felajánlása volt.

A polgármester bejegyzésében kiemelte, Papp Istvánhoz, a Hatvani Városvédő Egyesület képviselőjéhez érkezett a jelzés ma reggel, hogy szükség van a hűsítő berendezésekre.

– Természetesen azonnal felajánlottuk a segítségünket és délután már át tudtuk adni a ventilátorokat – fűzte hozzá a polgármester, majd hozzátette: jó egészséget, gyors gyógyulást kíván a kórházban fekvő betegeknek, az egészségügyi dolgozóknak pedig köszöni, hogy továbbra is törődnek minden egyes ellátottal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában