Libegők Éjszakája

2022.07.16. 21:18

Éjszakai libegés várt mindenkit két Heves megyei helyszínen + fotók

A Mátrában Sástónál és Mátraszentistvánban is, valamint az ország még három helyszínén lehetett csatlakozni a Libegők Éjszakájához július 16-án.

K. B. L.

Népszerű volt az esti program

Forrás: heol.hu

Mátraszentistvánban, a Síparkban 11 órától este fél kilencig lehetett utazni a libegővel, és kerékpárszállításra is lehetőség nyílt. Erbeszkorn Tamás a sípark sajtóreferense elmondta, vezetett fáklyás túrán is részt vehettek az érdeklődők Demecs Norbi vezetésével.

Sástón az Oxygen Adrenalin Park a Libegők éjszakáján a szokásos nyitva tartás szerint, reggel 9 órától este 7-ig tartott nyitva, a libegő pedig meghosszabbítva éjfélig üzemelt. A libegő állomásinál a pénztárakban éjjel fél 12-ig lehetett jegyet váltani. Az esemény népszerűségét jól jellemezte, hogy még este 11 óra után hosszú sorok álltak a pénztáraknál a libegő két végállomásán. Szintén nagyon sokan várakoztak arra kis gyermekes családok is, hogy éjjel a bobozásnak hódoljanak. A sötétben sokszor csak a jegyek mellé adott világítós karpántok és a sikítások jelezték, hogy ki, hol és milyen gyorsan csúszik éppen.

Palik Tibor, a parkot működtető Élpak Zrt. ügyvezetője is a helyszínen köszöntötte a látogatókat. Elmondta, hogy a park ötödjére csatlakozott a libegők éjszakájához, s a korábbiakhoz képest most voltak a legtöbben nappal és az éjjeli órákban is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában